Manga itu paren upplevde en narhet at saken da dom parats tillsammans med

Manga itu paren upplevde en narhet at saken da dom parats tillsammans med

Vem blir vi foralskade ino?

Kar lat personer iaktta manniskor sasom ombads indikera vissa emotione. Studien fann att om nagon manniska tyckte sig koppla baksida av underben den andra manniskan kande sa upplevdes samt ett hogre niva av dragnin.

Vi kanner saledes dragnin forut folk vi tycker att vi begripe. Det finns nago uppsjo utav studier villig synonym amne, skada det innefatt att ick draga forut stora slutsatser.

Man ager exempelvis sett att man (och kvinn) befinner sig attraherade utav personer tillsammans snarlika ansiktsdrag, men det innefatta inte kvinnor under saken dar mest fertila perioden i menscykeln. Enar dras kvinns mot ansiktsdrag sasom avviker fran deras egna.

Andra plug visar att vi befinner si attraherade utav manniskor med motsvarighet installnin inom skilda fragor samt likheter vad innefatta forhallningssatt samt varderingar kan mycket traffas hos tv. Likaledes ager samt studier visat att tv befinner sig likadan hur sa innefatta personlighet. Fenomenet att soka paritet befinner sig at sam tillsammans studerad samt bekraftad hos faglar.

Hypotesen ifall att “kaka soker maka”, att vi vill innehava en partner sasom liknar oss sjalva, anses finnas bekraftad genom plugg (och det finns flera itu det slaget). Forskare tror att det ager tillsamman overlevnad att producera emeda det kan tankas befinna enklare att overleva ifall vi forstar varandra. Sannolikt har fenomenet att gora tillsamman biologi, sa val sasom tillsammans var sociala ett klimat. Hurda vara hjarnor funkar spelar sa klart ocksa roll. I enlighet me teorier inom neurovetenskap vill vara hjarnor minimera overraskningar.

Ino nago undersokning av Storbritannien fann herre att befintliga par befinner si mer identiska varandra i strack, amnesomsattnin, blodtryck sam i viss man BMI an hur sa man kan vanta sig ifall en preferens sta likn inte skulle forekomma. Andra plug har visat att karl mycket letar en partner tillsammans dit utbildningsniva.

Skad inga regler inte med dispen. Somlig studier stodjer att SAMTLIG soker ett kars partner, oavsett den egna nivan fran sjalvsakerhet.Obs finns naturligtvis individuella skillnader sam andra omraden darborta vi kan forska olikhet.

Hypotesen forsavit att “kaka soker maka”, att vi vill innehava nago partner saso liknar oss sjalva, anses besta bekraftad via plugg.

Att peppa dragning

Fransett att undersoka hur sa vi anse befinner sig attraktivt hos andra age vetenskapsman samt kikat villi ifall denna kansla gar att fresta fram. I nagon kan granskning parade man tillsamman studenter baserat gallande varderingar samt intressen, skada hane parade aven ihop par saso tyckte skild i amnen saso varje viktiga forut dom sam lat dem foreta ovningar som syftade mot att eskalera kanslan av samhorighet sam intimitet.

I studien tittad man att experimentet varje lyckat. fristaende itu forsavitt de hade gemensamma varderingar eller inte.

E oforutsett positivt utslag, forsavit karl foljt med inom myllret utav dejtingprogram villi tv. Darbort verkar det sexiga Japanska-flickor atminstone sagt svart att forma fram genuin kanslor mellan personer. USA s stora dejtingflaggskepp Bachelor sam Bachelorette tillats likval stamplas som e misslyckande inom den aspekten.

Andock ifall det stammer att det promenera att appellera fram kanslan av frandskap skulle modern dejting genom appar klara av existera hejdlost lyckad, odla lange konversationerna som pagar har som anledning att forstora narheten.

?? Vi befinner sig skilda

Att vi ar sa skild befinner sig hoppfullt, pro emedan konkurrerar vi ej live om likadan partners. Det ar ett starkande kannedom stav do som befinner sig ino dejting-apparnas varld. Greppa blott glimt gallande vidden bruten svar ino saken dar narvarande traden.

Varfor lira det har betydelse?

J, stav forsavit vetenskapen kan los underben det nog befinner sig som tillat oss att bliva kara, okar oddsen forut dig och mej att finn ratt ino karleken, tillsammans teknikens handrackning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Main Menu